حالت گرمایش کولرگازی
- amirhosseinseify
- بلاگ

صفحه اصلی/مقاله ها/آموزش کولرگازی
حالت گرمایش کولرگازی
حالت گرمایش کولرگازی در زمستان به ما این امکان را میدهد که ازکولربجای بخاری استفاده کنیم, مادراین نوشته به شما آموزش می دهیم که چطور از این قابلیت استفاده کنید. پس باما همرا باشید
در این مقاله به بررسی :
- فعال کردن حالت گرمایش کولرگازی
- فعال کردن حالت گرمایش کولرگازی
- کولرگازی چگونه گرما می دهد؟
- کولرگازی چگونه گرما می دهد؟
- علت گرما ندادن در حالت گرمایش
- علت گرما ندادن در حالت گرمایش
- مزایا ومعایب استفاده از گرمایش کولرگازی
فعال کردن حالت گرمایش کولرگازی
برای استفاده از گرمای کولرگازی ابتدا باید مطمعن شویم که دستگاه ما از این قابلیت پشتیبانی می کند ;البته امروزه با پیشرفت تکنولوژی کولر های گازی هم پیشرفت چشم گیری داشته وتقریبا تمام دستگاه های جدید مثل هایسنس ;گری ;الجی از این قابلیت پشتیبانی می کنند.
برای این که حالت گرمایش کولرگازی را فعال کنیم از دکمه MODEریموت کنترل استفاده میکنیم.
اگر علاقمند هستید که کار کردن با ریموت کنترل کولرگازی را بیاموزید این مقاله را مطالعه کنید.
دکمه مود کنترل را چندین بار بفشارید در صفحه نمایش کنترل با حالت های مختلفی مثل FAN-COOL-DRY-AUTO-HEAT مواجه میشوید که باید برروی گزینه HEAT قرار دهید.

دراین حالت دستگاه شما بر روی گرمایش است حال باید یک دمای مناسب برای اتاق خود انتخاب کنید که در ادامه به آن می پردازیم
اگر میخواهید بانحوه عملکرد کولرگازی آشنا شوید از این مقاله دیدن فرمایید.
دمای مناسب برای حالت گرمایش کولرگازی
اگر بخواهیم دمای رفاه را برای محیط پیرامون خود در نظر بگیریم این دما در بازه بین 20 الی 23 درجه سانتی گراد است. اما اگر دستگاه خود را در این بازه تنظیم کنید قطعا گرمای مطلوبی را تجربه نخواهید کرد چرا که دستگاه شما نمیتواند دقیقا همان دمایی که تنظیم کرده اید را به محیط اعمال کند.
از این بابت پیشنهاد ما به شما این است که دمای مابین 26 الی 28 درجه را برای دستگاه خود انتخاب کنید البته لازم به ذکر است که دمای محیط بیرون می تواند تاثییر بسیار زیادی در عملکرد دستگاه شما بگذارد .
همچنین شما می توانید برای اینکه دمای مطلوب محیط را تجربه کنید از حالت AUTOدستگاه استفاده کنید تا خود دستگاه دمای رفاه محیط را تنظیم کند

کولرگازی چگونه گرما می دهد؟
کولرگازی چگونه گرما می دهد؟
قبل از این که فرایند گرما دهی کولرگازی را بگوییم بهتر است نگاهی به نحوه عملکرد کلی کولرگازی بی اندازیم.
خب ؛پس از مطالعه این مقاله دانستیم که در سیکل تبرید کولرگازی گاز سرما سازی بنام مبرد وجود دارد که این گاز در نقاط مختلف سیکل مانند کمپرسور کندانسور واواپراتور دما وفشار متفاوتی دارد گاهی بسیار داغ وپرفشار گاهی نیز بسیار سرد وکم فشار .
پش به طور ساده در کولرگازی هنگامی که بخواهیم از حالت سرما دهی آن استفاده کنیم قسمت گاز سرد کم فشار را در اواپراتور یونیت داخلی کولرگازی خواهیم داشت . همچنین گاز داغ پرفشار را در کندانسور یونیت خارجی قرار می گیرد.
واگربخواهیم از گرمایش کولرگازی استفاده کنیم قسمت گاز داغ پرفشار در اواپراتوریونیت داخلی وگاز سرد کم فشار در کندانسور یونیت خارجی قرار می گیرد .
در واقع با تغییر حالت سرمایشی به گرمایشی فقط جای کندانسور واواپراتور تغییر می کند.
در ادامه مقاله حالت گرمایش کولرگازی باما همراه باشید.
علت گرما ندادن کولرگازی

علت گرما ندادن کولرگازی
هشدار :(کولرگازی دستگاهی است که با برق سروکار دارد از این رو تعمیر وسرویس آن به تخصص ودانش فنی بالای نیاز دارد ;اگر دستگاه شما دچار خرابی شده است حتما با یک تکنسین ماهر وکار بلد تماس بگیرید .
پس از این که مطمعن شدیم که حالت گرمایش در دستگاه ما وجود دارد و حالت گرمایش کولرگازی راتنظیم کردیم ;ممکن است دستگاه ما بامشکلاتی مواجه شود;یکی از این مشکلات می تواند پیغام DFباشد که معمولا پس از مدتی کار کردن ظاهر می شود .
پیغام DFکه مخفف شده کلمه defrosting است وبه معانی یخ زدایی می باشد این به این معنی است که دستگاه شما در حال از بین بردن یخ های کندانسور دستگاه است ;که این عملیات معمولا چند دقیقه ای زمان می برد.
در این حالت دستگاه شما چند دقیه به حالت سرمایشی باز میگردد تا از گاز داغ کمپرسور برای آب کردن یخ های به وجوده آمده کندانسور استفاده کند ;و پس از اتمام عملیات یخ زادیی دستگاه مجددا به حالت گرمایشی خود باز می گردد.
این اتفاق برای تمامی دستگاه ها رایج وعادی بوده البته اگر این عملیات مدت زمان بسیار زیادی را سپری می کند یا دستگاه وارد حالت دیفراست شده واز آن بکل خارج نمی شود بدین معنی است که دستگاه ایراد فنی دارد وباید برای تعمیر آن اقدام شود که شایع ترین دلیل یخ زدگی بیش از حد دستگاه این است که نمیتواند عملیات دیفراست را انجام دهد که ممکن است قطعه شیر 4طرفه دچار ایراد شده باشد.
از دیگر علل گرما ندادن در حالت گرمایش می تواند , معیوب شدن هر یک از قطعات تشکیل دهنده دستگاه باشد که این اتفاق در بیشتر مواقع با ارور های E1;E2;E3;E4و غیره همراه است که در چنین مواقعی نیز باید بایک تکنسین ماهر وکاربلد تماس گرفت تا در اسرع وقت به رفع مشکل بپردازند.
مزایا ومعایب استفاده از حالت گرمایش کولرگازی
مزایا ومعایب استفاده از حالت گرمایش کولرگازی
از مزایای استفاده حالت گرمایش کولرگازی می توان به:
- هم گرما وهم سرما: عدم نیاز به خرید یک سیستم گرمایشی دیگر
- بی خطر بودن: نسبت به وسایل گاز سوز هیچ گونه خطرات جانی مانند گاز گرفتی و خفگی ندارد.
- عدم اشغال فضا: باتوجه به نصب شدن پنل بر روی دیوار فضای از منزل یا محیط کار را اشغال نمی کند.
- گرمایش سریع : محیط پیرامون شما را به دلیل استفاده از بلور فن سریع وفوری گرم می کند.
از معایب استفاده از حالت گرمایش کولرگازی می توان به :
- مصرف برق زیاد: کولرگازی در حالت کلی مصرف برق بالایی دارد از این رو استفاده از آن برای گرمایش نسبت به سایر سیستم های گرمایشی بصرفه نیست.
- آسیب به کمپرسور:کمپرسور باید در دمای استاندارد فعالیت کند در شب های سرد زمستان که هوا به زیر صفر می رسد هوای خیلی سرد می تواند فشار زیادی را به کمپرسور وارد کند.
نتیجه گیری:
درکل با استفاده از حالت گرمایش کولرگازی می توان روز های سرد زمستان را سپری کرد. این قابلیت یک تحول بزرگی در سیستم کولرگازی بوده ومهندسین زیادی از شرکت های بنام ومعتبری بر روی این قابلیت کار کرده اند تا بتواند بهترین بازده دهی ,کم ترین مصرف انرژی وبیشترین کارای را در اختیار شما بگذارند پس نگران فشار آمدن یا خراب شدن دستگاه خود نباشید چرا که اگر دستگاه شما در شرایط مطلوب قرار گیرد ,می تواند هوای گرم ومطلوب منزل یا محل کارتان را تامین کند. شاد باشید.
این مقاله توسط شرکت آرام تهویه مجری نصب سرویس وتعمرات تخصصی انواع کولرگازی در کرج تهیه وتولید شده است .
منتشر شده در تاریخ1402/11/20
